hrende
Više od 30 volontera sudjelovalo u akciji uređenja Otoka ljubavi u Zrinšćini

Više od 30 volontera sudjelovalo u akciji uređenja Otoka ljubavi u Zrinšćini

  • OBJAVLJENO 13. 07. 2020. | ZADNJA PROMJENA 02. 03. 2021.

U akciji uređenja "Otoka ljubavi" u Zrinšćini, održanoj 11. srpnja 2020. godine, sudjelovalo je više od 30 volontera, kojima su se pridružili i velikodušni mještani Zrinšćine, kao i brojni posjetitelji.

Osim što smo posadili cvijeće, uredili smo i mostić koji vodi prema Otoku ljubavi, pripremili mjesto za zaljubljene, postavili bale, vozili se čamcem prekrasnim jezerom, a članovi GU "Amanita" pripremili su najbolji gljivarski kotlić za sve okupljene.

Pri uređenju Otoka ljubavi svoj doprinos dali su volonteri GDCK-a Sv. Ivan Zelina, udruge "Srce", GU "Amanita", mještani Zrinšćine, članovi udruge "Srce" i korisnici Doma Skupnjak, kojima je simbolične poklone i zahvalnice uručio gradonačelnik Hrvoje Košćec.

Važno je istaknuti i doprinos građana koji su se uključili u akciju. Tako je naš sugrađanin Kruno Šatović izradio prekrasna srca koja krase Otok ljubavi, a Tomislav Ripić i Zdenko Kavić donirali su drvena gazišta. Akciju je podržao i Obrt za sječu i proizvodnju drva "Pažić" doniravši drvene klupe, stol i stolice te krugove, a tvrtka "Kudelić" donirala je meso za gljivarski kotlić, na čemu im ovim putem iskreno zahvaljujemo.

Građanska akcija provedena je u okviru projekta „Volontirajmo zajedno“ Lokalnog volonterskog centra Sveti Ivan Zelina, a u suradnji s GDCK Sveti Ivan Zelina, DND Sveti Ivan Zelina, Domom za odrasle osobe „Skupnjak“, GU „Amanitom“ i udrugom „Srce“. Akciju su podržali i partneri na projektu: Grad Sveti Ivan Zelina i Srednja škola Dragutina Stražimira Sveti Ivan Zelina. Događaj su medijski popratili TZ grada Sv. Ivana Zeline, Radio Zelina i TV Zapad. Od srca hvala svima!

Kontakt

  • Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina, HR
  • +385 1 2061 808

Radno vrijeme

PON-PET

07:00 - 15:00 h

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.