Sport

U Svetom Ivanu Zelini djeluje dvadesetak sportskih klubova u raznim sportskim granama: nogometu, hokeju na travi i dvoranskom hokeju, rukometu, tenisu, borilačkim vještinama, ribolovu, planinarenju, auto i moto sportu...

Posebno treba istaknuti Nogometni klub „Zelina“ koji je kroz svoju 105 godina dugu povijest na različite načine odigrao značajnu ulogu u promociji grada a trenutno se natječe u 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Tu je i ženski Rukometni klub koji kao prvoligaš koji posljednjih sezona kontinuirano predstavlja Zelinu u inozemstvu kroz međunarodne utakmice, kao i klub hokejaša na travi sa brojnim uspjesima i nagradama osvojenim u više od pola stoljeća svog postojanja.

Rekrativcima su na raspolaganju teniski tereni -Teniskog kluba “Kralj”, te planinarske staze po prelijepoj Zelinskoj gori, po istočnim obroncima Zagrebačke gore, kao i biciklističke staze. Planinarske staze i putovi su dobro označeni, sve do planinarskog doma na Kladeščici (visina 460 metara).

Kontakt

  • Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina, HR
  • +385 1 2061 808
  • OIB: 60155307304

Radno vrijeme

PON-PET

07:00 - 15:00 h

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.