hrende
Safe Stay in Croatia

Safe Stay in Croatia

  • OBJAVLJENO 14. 05. 2021. | ZADNJA PROMJENA 30. 11. -0001.

Pozivamo sve koji još nisu, a pripadaju u ovih 7 različitih kategorija (sport rekreacija i zdravlje; atrakcije; turistički vodiči, agencije i informativni centri; promet/prijevoz; ugostiteljstvo i prijevoz, nautika;), da se prijave za dobivanje nacionalne oznake sigurnosti kako bismo svi zajedno doprinijeli percepciji Hrvatske kao sigurne destinacije.

Budući da nam je sigurnost i zdravlje posjetitelja te svih djelatnika u turizmu na prvom mjestu osmišljen je projekt Safe stay in Croatia. Vidljivo istaknuta oznaka Stay safe in Croatia pruža informaciju posjetiteljima da turistički objekt njihovog interesa djeluje prema aktualnim preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Na projekt Safe stay in Croatia prijavite se putem sljedećeg linka: https://www.safestayincroatia.hr/hr/prijavite-se.

Preporuka je da se sve dodijeljene oznake istaku na vidljivom mjestu kako bi gosti prepoznali da se određeni subjekt pridržava propisanih mjera i protokola.

Vjerujemo kako će se uz pridržavanje mjera održati povoljna epidemiološka situacija u Hrvatskoj stoga je od iznimne važnosti da se svi zajedno navedenih preporuka držimo. Na taj način šaljemo poruku da je turistički sektor spreman svojim gostima pružiti siguran boravak, a Hrvatsku pozicionirati kao poželjnu i stranim i domaćim turistima.

Ostanimo sigurni!

#SafeStayInCroatia

 

Označeno u:

Kontakt

  • Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina, HR
  • +385 1 2061 808

Radno vrijeme

PON-PET

07:00 - 15:00 h

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.