hrende
Top Teen Model 2022.

Top Teen Model 2022.

  • OBJAVLJENO 20. 05. 2022. | ZADNJA PROMJENA 20. 05. 2022.
U nedjelju 15.05.2022., u dvorani Kraluš, održan je Izbor Top Teen Model 2022., pod pokroviteljstvom Grada Svetog Ivana Zeline i TZG Sv. Ivan Zelina. Organizator je RS Fashion modelling; izbor je strukovni i obuhvaćao je djecu, polaznike škole za manekene i fotomodele, dobne skupine od 8-16 godina, dječake i djevojčice. Natjecala su se djeca iz različitih gradova: Zagreb, Gornja, Donja Stubica, Vrbovec, Zaprešić, Ivanić Grad i Novska koja su prošla kvalifikacijska prednatjecanja i kastinge.
 
Izbor je osmišljen kao platforma otkrivanja, poticanja i daljnjih usmjeravanja prepoznatih talenata natjecatelja za buduća scenska i ostala zanimanja na polju kulture i umjetnosti. Program se sastojao od zabavnog i natjecateljskog dijela: u zabavnom dijelu prikazana je modna revija prekrasnih vjenčanica i večernjih haljina modne dizajnerice Mirsade Jurese i Mistic Exclusive. Reviju su nosile tri iskusne manekenke, s titulama s prethodnih Izbora Top Teen modela: Lana Pavesić, Hana Pavesić i Maja Miksa.
 
Natjecatelji su defilirali ispred žirija u tri izlaza, gdje su prezentirali vještine u modellingu, poziranju ispred foto objektiva u modelima Mistic exclusive oplemenjenima detaljima Udruge Kreativ. Pobjedničke lente je uručio gradonačelnik Hrvoje Košćec, kao i umjetničke slike, autorski rad Bobe Zerec, članice likovne udruge Bjelovar. Izabrani su natjecatelji u dvije dobne skupine od 8-13 god i od 13-16 godina, dječaci i djevojčice. Titulu Top Teen Modela osvojili su: Mihael Perić ( 13-16 god) iz Zagreba, Kristijan Lovrenčec (8-13 god) također iz Zagreba, te od natjecateljica: Iva Horvat, 9 god iz Zaprešića i Dora Gotić 14 god. iz Zagreba. Titulu New Look osvojili su Luka Kos, Top Teen Model 2019., 15 godina iz Vrbovca, Petra Kolanović, 11 god, iz Zaprešića, te Laura Klanjčić, 15 godina iz Gornje Stubice. Titulu Touche model osvojile su Marija Vrančić iz Konjščine i Leonarda Klanjčić iz Gornje Stubice.
 
Poklone im je uručila direktorica TZG Sv. Ivan Zeline, Mitic exclusive i pleteninu Missoni tvrtke Calleo Fortis iz Zagreba.
 
Pobjednici će prošetati modnom pistom za Dan Grada Sv. Ivana Zeline, 24.06.2022., u modelima Mistic exclusive i modelima visoke mode Missoni, tvrtke Calleo Fortis iz Zagreba.

Kontakt

  • Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina, HR
  • +385 1 2061 808

Radno vrijeme

PON-PET

07:00 - 15:00 h

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.