Glasaj već danas! Hrvatska nominirana za Wanderlust Reader Travel Awards!

Glasaj već danas! Hrvatska nominirana za Wanderlust Reader Travel Awards!

  • OBJAVLJENO 19. 07. 2023. | ZADNJA PROMJENA 16. 10. 2023.

Hrvatska i hrvatske turističke destinacije nominirane su u čak četiri kategorije Wanderlust Reader Travel Awards natjecanja i to za nagrade u kategorijama za najbolju europsku destinacijunajbolji europski gradnajbolji europski otok najbolje europske regije. U kategoriji najbolja europska destinacija Hrvatska se primjerice nalazi u konkurenciji sa zemljama kao što su Francuska, Grčka, Italija, Monaco, Španjolska, Turska i dr., Dubrovnik se bori za titulu najboljeg europskog grada, Hvar je nominiran u kategoriji najboljih europskih otoka, dok se IstraDalmacija hrvatski otoci u jakoj konkurenciji bore za naslov najbolje europske regije. 

Iz Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu izvješćuju kako se u online glasanju može sudjelovati do 18. listopada ove godine, dok će dodjela nagrada i proglašenje rezultata biti održano u Londonu 7. studenog i to u vrijeme održavanja najvećeg svjetskog turističkog sajma WTM, gdje se tradicionalno predstavlja i Hrvatska sa svojom ukupnom turističkom ponudom. 

Naime, riječ je o prestižnoj dodjeli priznanja i nagrada najpoželjnijim destinacijama, turoperatorima i zrakoplovnim prijevoznicima iz cijelog svijeta koje organizira Wanderlust, jedan od najpoznatijih i najstarijih travel magazina u svijetu. U ovogodišnjem natječaju su istaknute i nove kategorije za odredišta koja potiču posebne interese za kulturom, gastronomijom i netaknutom prirodom te održivim iskustvima. Budući da putnici traže smislenija i odgovornija putovanja koja stvaraju nezaboravne doživljaje, pokrenut je i popis kategorija za turoperatore koji nude kulturna, avanturistička, prirodna i ostala specijalizirana putovanja.

Glasajte online već danas i dajte glas našim jedinstvenim lokacijama na linku https://wanderlustmagazine.typeform.com/to/cH26XO02?typeform

Kontakt

  • Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina, HR
  • +385 1 2061 808
  • OIB: 60155307304

Radno vrijeme

PON-PET

07:00 - 15:00 h

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.