Naš turistički film Go Wine osvojio je još jednu prestižnu nagradu na filmskom festivalu "Muse Awards" u New Yorku

Naš turistički film Go Wine osvojio je još jednu prestižnu nagradu na filmskom festivalu "Muse Awards" u New Yorku

  • OBJAVLJENO 14. 05. 2024. | ZADNJA PROMJENA 14. 05. 2024.
Nakon zlata u Berlinu na festivalu 'The Golden City Gate', u velikoj konkurenciji kandidiranih filmova iz cijelog svijeta na međunarodnom festivalu MUSE AWARDS u New Yorku film 'Wine Road' ,snimljen u produkciji BALDUČI FILMA, osvojio je zlato u kategoriji 'Branded Content – Travel &Tourism'. Filmove je ocjenjivao međunarodni žiri od 40 članova.
 
Film je snimljen u produkciji Balduči filma, producentica i scenaristica Spomenka Saraga, redatelj je Herve Tirmarche, a snimatelj Jalil Armijo.
Glumice Vanda Winter i Natalija Đorđević su na vrlo uvjerljiv i originalan način prikazale što gosti mogu vidjeti, okusiti i doživjeti.
Film je do sada sudjelovao na 7 festivala i osvojio pet nagrada i dva priznaja; dva zlata (Berlin i NY), Specijalna nagrada (Švedska), Best Travel Film - (Festivalu u Kalkuta Indija), Best International Film Bukurešt (Rumunjska) The Best Commercial, te dva priznanja Finalist (Japan i Južna Afrika).
 
Označeno u:

Kontakt

  • Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina, HR
  • +385 1 2061 808
  • OIB: 60155307304

Radno vrijeme

PON-PET

07:00 - 15:00 h

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.