hrende
Spot Marka Vukesa sniman na Kladeščici i okolici Sv. Ivana Zeline za pjesmu BUDI TU

Spot Marka Vukesa sniman na Kladeščici i okolici Sv. Ivana Zeline za pjesmu BUDI TU

  • OBJAVLJENO 11. 09. 2019. | ZADNJA PROMJENA 02. 04. 2020.

Mladi pjevač Marko Vukes, prepoznatljivog snažnog vokala, odlučio je obradovati svoju publiku novom pjesmom koja nosi ime “Budi tu”, a jedne od glavih lokacija za potrebe snimanja spota su upravo okolica Sv. Ivan Zelina gdje su snimljeni prekrasni kadrovi sa konjima vlasnice Marije Malić i Kladešćice pokraj kuće za odmor obitelji Bigor.

Pjesma je dobila prigodan spot koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Naime, zanosna hrvatska glumica Kristina Krepela svojom prirodnom ljepotom ostavit će mnoge bez daha. Mladi pjevač u spotu takodjer igra njezinog partnera, i svojom spontanom igrom oživjeli su sve riječi pjesme.

KRISTINA KREPELA: Ovo mi je jedno od najdražih snimanja u životu! I to zaista kažem iskreno! Toliko fantastične , pozitivne energije, smijeha do suza i lakoće rada u jednom danu gotovo da nisam još doživjela. Ekipa je bila “sitna” ali apsolutno “dinamitna” I danas sam sigurna u to da nas je ljubav sve okupila. I uz sve to, imala sam privilegiju da me režira moja divna kolegica glumica koja apsolutno ima i veliki talent za režiju, Nevena Vukes. U njezinim rukama sam se osjećala sigurno.

Na pitanje kako je Marku Vukesu bilo glumiti kraj glumice Kristine Krepele, on je kratko odgovorio – Ja nisam glumac, ali ljepota je raditi sa nekim ko istinito osjeća. Moj zadatak tog snimajućeg dana je bio samo da ju pratim. A ja sam joj zahvalan na svoj dubini i ljepoti koju je unjela u cijelu priču pjesme “Budi tu”.

Spot je sniman na podrucju Sv. Ivan Zelina, Marije Bistrice i grada Djurdjevca. U videu su istaknute sve prirodne ljepote ovih krajeva, a posebno se ističe Kladešćica.

Kristina Krepela: Lokacije snimanja su bile apsolutno predivne. Sv. Ivan Zelina i okolica Marije Bistrice zaista su neka od najfotogeničnijih mjesta u Hrvatskoj. Dok smo snimali na Kladešćici nisam imala dojam da sam došla raditi, već kao da sam došla odmarati u ljepoti ovog kraja.

 

Na pitanje koji su bili njezini prvi dojmovi za pjesmu “Budi tu” odgovorila je: Kada sam prvi put čula, bez razmišljanja sam odmah pristala biti u spotu. Predivna je , usududila bih se to reći, pop balada koja će po mom mišljenju vrlo brzo zavladati svim HR top ljestvicama.

Odluka da se spot snima na ovim lokacijama i nije veliko iznenadjenje za mladog pjevača koji upravo iz tih krajeva i dolazi. Rodjen je u Mariji Bistrici koja je samo nekoliko kolimetara udaljena od Sv Ivan Zelina, a sve prirodne ljepote često ističe u svim svojim video spotovima, a na taj način ujedno i promovira prirodne ljepote ovog dijela Hrvatske.

Ova godina je počela u duhu priprema za novi album mladog izvodjača Marka Vukesa u diskografskoj kući Croatia Records. Kako je već prošlo punih 10 godina od izdavanja prvog albuma “Ja idem dalje” Marko Vukes je izjavio kako osjeća da će upravo priča u vezi ovog albuma zaokružiti njegovo emotivno sazrijevanje i shvaćanje ljubavi o kojoj najviše i pjeva.

Jedna od pjesama na albumu koji publika očekuje početkom slijedeće godine biti će i pjesma Budi tu, kraj pjesama Djevojka iz drugog plemena, Žedan tvoje ljubavi I mnogih drugih koje su osvojile srca publike i nacionalne top ljestvice.

Lijepa priča u vezi pjesme Budi tu je ta da je tekst za pjesmu pisala Markova supruga glumica Nevena Vukes koja je ujedno i redateljica video spota. Još jednom su dokazali da su dobar ljubavni dvojac koji su privatno i poslovno združili na korist njih i drage publike koja ih prati.

Glazbu potpisuje Marko Vukes, Tomislav Jantolek I Toni Ćosić, a aranžman Toni Ćosić.

 

LINK NA PJESMU:  Marko Vukes - Budi tu (official HD video)

Kontakt

  • Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sv. Ivan Zelina, HR
  • +385 1 2061 808

Radno vrijeme

PON-PET

07:00 - 15:00 h

Ove stranice koriste kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.